HOE KAN IK SPONSOREN?

Elke bijdrage is welkom. U heeft een avondje vrij en wil genieten van heerlijke live-muziek en een goed diner. Dan bent u van harte welkom. Maar misschien bent u iemand die graag het verschil maakt: dat kan ook via onze gouden, zilveren en bronzen formule. Bekijk rustig ons aanbod en de projecten die u zal steunen met uw bijdrage. Wens je meer informatie, gebruik dan onderaan ons formulier. Heeft u beslist: download dan een sponsorakkoord en bezorg het aan één van de Rotary-bestuursleden of mail het ons.

KOM LANGS OP 20/01

Voor 25 euro ben je vanaf 22u welkom. Deze kaart is goed voor vrije toegang INCLUSIEF DRANKEN (buiten de cocktails en champagne). Bar Clochard en de liveband Outside Box verzorgen live de muziek.

ONZE FORMULES

Wie een steen in de rivier wil verleggen, kiest voor één van onze formules. Bekijk ze allemaal in onze brochure:

sponsorbrochure2018_v4.pdf

Sponsorakkoord:

sponsorbladRNC2018.pdf

ADVERTEREN

U kan ook bijkomend of uitsluitend adverteren in het Rotary Magazine van Westerlo. Deze editie wordt uitgedeeld aan alle gasten en zal gebruikt worden als promotiemagazine voor Rotary Westerlo in 2018.

Sponsorakkoord:

sponsorbladRNC2018.pdf

"Gevulde luxueuze ijskast"

Onze gouden sponsors mogen zich aan een extraatje verwachten. Op jullie staat een gevulde luxueuze ijskast te wachten op het evenement. Deze wordt u na RNC 2018 thuis bezorgd.

Wordt vandaag nog sponsor:

Wenst u meer informatie of wenst u gecontacteerd te worden als mogelijke sponsor? Vul onderstaande velden in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Gemaakt met Mozello - de meest gebruiksvriendelijke websitemaker ter wereld.

.